Het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv is een overeenkomst die u afsluit met ons om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat van onderhoud te brengen én te houden.

Het Schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv is bedoeld voor buitenschilderwerk, maar in overleg kan ook binnenschilderwerk onderhouden worden.

Met het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerk bv kunt u kiezen voor een éénmalige onderhoudsbeurt of voor een meerjarig onderhoudscontract. Natuurlijk kunt u, in overleg met ons, een deel van het schilderwerk ook zelf doen.

Kiest u voor het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv, dan kiest u voor zekerheid. Om die reden wordt uw woning voorzien van het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv kwaliteitsteken en ontvangt u een op naam gesteld garantiecertificaat wat tevens overdraagbaar is voor de nieuwe eigenaar van uw woning. Het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv certificaat geeft u de garantie dat de werkzaamheden onder alle omstandigheden volgens plan worden afgemaakt.


Omdat het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv wordt afgestemd op de specifieke situatie van de woning en het schilderwerk voortdurend onder onze controle staat, bent u jarenlang verzekerd van vakwerk en van zorgeloos onderhoud.

Het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv is een maatwerkplan met drie pijlers:

  • een inspectie van de woning

  • een onderhoudsplan

  • een garantiecertificaat

In overleg met u wordt de status van het schilderwerk van uw woning bepaald.
Op basis van deze inspectie ontvangt u een offerte van de eerste schilderbeurt en die van eventuele daaropvolgende onderhoudsbeurten.
Er zal samen met u een onderhoudsschema gemaakt worden, dat afgestemd is op uw wensen en de specifieke situatie van de woning.
In dit schema staan naast de geplande werkzaamheden, de toegepaste producten en de kleuren vermeld.
Daarnaast ontvangt u een certificaat dat u zekerheid biedt op de kwaliteit van het schilderwerk en de kwaliteit van de toegepaste producten.

Het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv heeft vele voordelen. Hieronder worden de belangrijkste kort besproken.

Makkelijk, zelf niks doen.

Met het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv wordt uw woning maximaal onderhouden, terwijl uw inzet minimaal is.  U heeft geen omkijken naar het schilderwerk. De schilder neemt contact met u op wanneer de volgende onderhoudsbeurt nodig is.

Waardevastheid van de woning.

Met het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv kiest u voor vakkundig onderhoud. U voorkomt voortijdige veroudering en eventuele renovatie. En u weet: de marktwaarde van een woning in perfecte conditie is 7% tot 15% hoger dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Met periodiek professioneel onderhoud blijft de waarde van uw woning op peil.

Duurzaam vakwerk met garantie.

De duurzaamheid van het schilderwerk hangt niet alleen af van de verf of van het schilderen zelf, maar ook de kwaliteit van de voorbewerking draagt bij aan een optimaal resultaat. De professionele schilder onderscheidt zich door vakmanschap. Hij kan met het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv garantie bieden op zijn werk.

Schilderwerk op maat.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het schildersplan / onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv is een op maat gesneden plan van aanpak. Het schildersplan/onderhoudsplan van FM Schilderwerken bv  biedt u diverse mogelijkheden ter invulling: eenmalig of op basis van planmatig onderhoud.