Uw woning is ongetwijfeld uw meest waardevolle bezit en dat wilt u uiteraard graag zo houden. Daarom is het zeer belangrijk om te kiezen voor het juiste schilderwerk:

  • Het voorkomt dat de weersomstandigheden invloed hebben op uw woning. Wind en vocht kunnen zorgen voor schimmelvorming, houtrot en lekkend glas. Niet alleen een verflaag, maar ook de kit voorkomen problemen.
  • Het is hygiënisch. Schimmels en bacteriën kunnen voorkomen bij slecht schilderwerk en hierdoor kunt u flink ziek worden of een allergie krijgen. Bovendien is strak schilderwerk gemakkelijker schoon te maken.
  • Het ziet er mooi uit en draagt bij aan een prettig wooncomfort. U voelt zich helemaal thuis in ruimtes die volledig naar uw wensen en kleuren geverfd zijn. Dat zorgt vanzelf voor energie en inspiratie!
  • Het verhoogt de waarde van uw woning. Wanneer toekomstige kopers zien dat het schilderwerk in orde is, dan zullen ze zien dat er aandacht besteed is aan het onderhoud van de woning. Dat maakt een gunstige indruk en geeft vertrouwen.
    Onze vakmensen vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons traditioneel schilderwerk voor uw specifieke situatie.

 

Ons team van schilders is gespecialiseerd in het onderhoudswerk van woningen, kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen, zowel voor particulieren en bouw - klusbedrijven en VvE. Als het gaat om nieuwbouw - verbouw of renovatiewerk dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar de kosten voor een degelijke schilderbeurt van uw woning / pand, vraag gerust om een vrijblijvende prijsopgave.

De zomer is een zeer drukke tijd waarin we zoveel mogelijk buitenschilderwerk uitvoeren. Het is voor ons plezierig dat u uw binnenwerk tot de winterperiode bewaard waardoor u tevens gebruik kunt maken van de winter actie.